fbpx

Testimonials

Vlo Studios weet precies de juiste punten uit een gesprek te halen om de identiteit van ons bedrijf neer te zetten. De chaos in mijn hoofd is vertaald naar een catchy design voor de website en social media, waardoor alles op zijn plek valt. De uitstraling is strak en precies wat ik zocht voor mijn bedrijf! Ik ben er heel erg blij mee!

–                 Anne Spuijbroek, eigenaresse You-You

Ik heb Vlo Studios ingeschakeld omdat we hulp nodig hadden om de ultieme SKIKK-ervaring te bieden op social media. Door middel van de perfecte grid, stories en teksten heeft Vlo hier enorm bij geholpen. De gecreëerde content is ontzettend goed geworden: alles klopt. Ik ben heel blij met het inlevingsvermogen en de creativiteit die ik terug zie in alle online uitingen. Ook de samenwerking was fijn, de communicatie verliep snel, flexibel en heel overzichtelijk.

–                 Sam Gademan, eigenaar SKIKK Tailoring

Ik kwam bij Vlo Studios om het merk, imago en de look van de webshop op hetzelfde niveau te brengen als die van ons merk Bronté. Vlo heeft zich erg goed ingeleefd in onze merkboodschap, de doelgroep en de behoeften van onze klanten. Ze zijn visueel erg sterk en ik vind de creatieve content die ontwikkeld is heel goed. Ik ben erg blij met de open en prettige communicatie!

–                 Marly Verhoeven Vroemen, eigenaresse Bronté Shop

Vlo Studios begreep precies wat wij wilden bereiken met onze creatieve communicatie. De content shoot van onze sokken en panty’s past perfect bij de rest van ons merk. Het was heel fijn om met een team te werken dat onze visie respecteert en op de juiste manier versterkt. Vlo Studios is erg professioneel, creatief en heeft veel aandacht voor detail!

–                 Globalla Group

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Copyright © 2021 Vlo Studios · Theme by 17th Avenue

{:en}{:}