fbpx

OVER VLO STUDIOS

Vera – Creative Director

Mijn naam is Vera, oprichter van Vlo Studios, en als jong meisje bladerde ik uren door stapels Vogues, wegdromend bij de prachtige fotografie. Ik kom uit een klein dorpje naast Rotterdam en dit was mijn toegang tot een andere wereld. Ik was gefascineerd door het feit dat beeld een moment en gevoel kan vastleggen en tot de verbeelding kan spreken. Hierdoor ontstond een passie die mijn beslissingen tot op de dag van vandaag richting geeft – van het volgen van een opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute tot het oprichten van mijn eigen bedrijf in content creatie en visual branding.

Voor het oprichten van Vlo Studios heb ik Fashion & Management aan het Amsterdam Fashion Institute gestudeerd. Vervolgens heb ik mijn vaardigheden verder ontwikkeld bij modemerken zoals Zoe Karssen, Alexander Wang, Suitsupply en Suistudio. Als ‘Head of Social Media’ van Suistudio heb ik het fundament gelegd voor de online aanwezigheid van Suistudio. Met meer dan vijf jaar ervaring in content creatie, branding, styling en social media, wil ik bedrijven helpen de wereld steeds een beetje mooier te maken.

Waar schoonheid en functionaliteit samenkomen.

Vlo Studios is een innovatieve agency gespecialiseerd in styling, branding en fotografie voor merken en creatieve ondernemers. Samen met een team van specialisten op het gebied van design en strategie, vertalen wij jouw ideeën naar een authentieke en inspirerende merkidentiteit.

PREVIOUS CLIENTS

Copyright © 2023 Vlo Studios · Theme by 17th Avenue