fbpx

Opvallen met een ijzersterk merk

Top of mind zijn. En blijven. Val op in de massa met een ijzersterk merk waar jouw droomklanten verliefd op zullen worden!

Je bent trots op jouw product en klaar voor the next level maar jouw merk past hier niet bij. Niet bij waar jouw bedrijf echt voor staat en niet bij de groei die jij zo graag met je bedrijf wilt doormaken.

Ik zorg er met een social media shoot en unieke huisstijl voor dat je niet alleen trots kan zijn op jouw product maar ook op het geheel. Een uniek merk met het juiste gevoel.

Herken jij jezelf hierin?

Je vraagt je af hoe je van de puzzel in je hoofd en alle losse ideeën een sterk merk maakt

Je worstelt al een tijdje met jouw branding en bereikt telkens niet het juiste gevoel

Jouw branding klopt niet bij jouw verhaal en je zoekt naar het duwtje in de juiste richting om hier één geheel van te maken

Je ziet continu mooie merken voorbij komen op Instagram, maar het lukt je zelf niet om een consistente stijl aan te houden en het blijft een beetje een rommeltje

Wat houdt een huisstijl & social media shoot in?

Met de huisstijl & social media shoot heb jij de basis staan die nodig is om van jouw merk een succes te maken en sneller te groeien dan je ooit had gedacht.

Als je klaar bent om de volgende stap te nemen, stuur ik je een vragenlijst die ons beiden inzicht geeft in wat jij graag wilt uitstralen en waar jouw bedrijf voor staat. Vervolgens maken we een belafspraak waarin we jouw antwoorden doornemen en met deze input ga ik aan de slag met jouw logo en huisstijl.

Zodra jij het brandbook hebt ontvangen, is het klaar voor de volgende stap: de social media shoot. Ik zal hiervoor een creatieve richting presenteren inclusief props, styling, etc. om jouw merkverhaal tot leven te brengen. Na afloop van de fotoshoot ontvang jij 15 bewerkte beelden die je kan gebruiken op jouw website en social media, samen met de huisstijl, om jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

Wat zit er inbegrepen?

– Een logo en bijbehorend icoon;

– Een brandbook inclusief moodboard, lettertypes, kleurenpalet en iconen;

– 15 bewerkte beelden te gebruiken op jouw website & social media;

Creatieve planning inclusief moodboard;

– Inclusief props, styling en editen. Exclusief modellen (in overleg).

De prijs voor de huisstijl & social media shoot bedraagt €795,- exclusief BTW (€961,95 inclusief BTW). De BTW is aftrekbaar voor ondernemers en krijg je dus terug.

Ik kijk ernaar uit om voor je aan de slag te gaan!

Het resultaat
Voor wie is dit geschikt?

Voor iedereen die zijn eigen bedrijf, label of merk is gestart en op zoek is naar ijzersterk fundament met beelden voor zijn website en social media.

Of voor degene die al een succesvol bedrijf runt maar op zoek is naar een frisse dosis inspiratie, een nieuwe campagne wilt lanceren of zijn merk naar een hoger niveau willen tillen.

Wil je graag weten of de huisstijl & social media shoot iets voor jou is? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op de website of via info@vlostudios.com.

Zij gingen je al voor:

Vlo Studios weet precies de juiste punten uit een gesprek te halen om de identiteit van ons bedrijf neer te zetten. De chaos in mijn hoofd is vertaald naar een catchy design voor de website en social media, waardoor alles op zijn plek valt. De uitstraling is strak en precies wat ik zocht voor mijn bedrijf! Ik ben er heel erg blij mee!

–                 Anne Spuijbroek, eigenaresse You-You

Ik kwam bij Vlo Studios om het merk, imago en de look van de webshop op hetzelfde niveau te brengen als die van ons merk Bronté. Vlo heeft zich erg goed ingeleefd in onze merkboodschap, de doelgroep en de behoeften van onze klanten. Ze zijn visueel erg sterk en ik vind de creatieve content die ontwikkeld is heel goed. Ik ben erg blij met de open en prettige communicatie!

–                 Marly Verhoeven Vroemen, eigenaresse Bronté Shop

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op de website of via info@vlostudios.com.

Copyright © 2021 Vlo Studios · Theme by 17th Avenue