fbpx

Laat jouw merk shinen met een social media shoot

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Laat mij jouw merkverhaal tot leven brengen zodat je in één oogopslag laat zien waar je bedrijf voor staat en je jouw droomklanten aantrekt!

Jouw website en social media zijn super belangrijk voor het aantrekken van nieuwe klanten en het vergroten van jouw zichtbaarheid en verkopen. De beelden en visuele uitingen zijn wat ervoor zorgt dat jij opvalt!

Ik zorg ervoor dat de foto’s precies de juiste uitstraling hebben en dat ik jouw merk krachtig neerzet.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent zoekende naar de juiste manier om jouw bedrijf neer te zetten met beelden die uitstralen waar jij voor staat

Je weet niet waar je moet beginnen omdat je zoveel verschillende ideeën hebt, maar deze niet tot uitvoering kunt brengen met de juiste sfeer, emotie en styling

Je ziet constant mooie merken voorbij komen op Instagram, maar het lukt je zelf niet een consistente stijl aan te houden en je feed blijft een rommeltje

Social media is een taakje dat altijd onderaan je prioriteitenlijstje staat en je besteedt je aandacht liever aan dingen waar je wél energie van krijgt

Wat houdt een social media shoot in?

Als je geïnteresseerd bent om met mij te werken, stuur ik jou een vragenlijst die ons beiden inzicht geeft in wat jij graag wilt uitstralen, waar jouw merk voor staat en de creatieve richting die hierbij past. Vervolgens maken we een belafspraak waarin we de creatieve richting doornemen en maak ik een moodboard en creatieve planning van de photoshoot, inclusief props, styling, etc.

Zodra ik jouw producten ontvang, duik ik mijn fotostudio in om onze creatieve dromen tot leven te brengen. Na afloop ontvang jij 15 bewerkte beelden die je kan gebruiken op jouw website en social media om jouw merk naar the next level te tillen.

Wat zit er inbegrepen?

– 15 bewerkte beelden te gebruiken op jouw website & social media;

– Creatieve planning inclusief moodboard

– Inclusief props, styling en editen. Exclusief modellen (in overleg).

De prijs voor de social media shoot bedraagt €595,- exclusief BTW (€719,95 inclusief BTW). De BTW is aftrekbaar voor ondernemers en krijg je dus terug.

Ik kijk ernaar uit om voor je aan de slag te gaan!

Het resultaat
Voor wie is dit geschikt?

Voor iedereen die zijn eigen bedrijf, label of merk is gestart en op zoek is naar ijzersterk fundament met beelden voor zijn website en social media.

Of voor degene die al een succesvol bedrijf runt maar op zoek is naar een frisse dosis inspiratie, een nieuwe campagne wilt lanceren of zijn merk naar een hoger niveau willen tillen.

Wil je graag weten of de social media shoot iets voor jou is? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op de website of via info@vlostudios.com.

Zij gingen je al voor:

Vlo Studios begreep precies wat wij wilden bereiken met onze creatieve communicatie. De content shoot van onze sokken en panty’s past perfect bij de rest van ons merk. Het was heel fijn om met een team te werken dat onze visie respecteert en op de juiste manier versterkt. Vlo Studios is erg professioneel, creatief en heeft veel aandacht voor detail!

–                 Globalla Group

Ik heb Vlo Studios ingeschakeld omdat we hulp nodig hadden om de ultieme SKIKK-ervaring te bieden op social media. Door middel van de perfecte grid, stories en teksten heeft Vlo hier enorm bij geholpen. De gecreëerde content is ontzettend goed geworden: alles klopt. Ik ben heel blij met het inlevingsvermogen en de creativiteit die ik terug zie in alle online uitingen. Ook de samenwerking was fijn, de communicatie verliep snel, flexibel en heel overzichtelijk.

–                 Sam Gademan, eigenaar SKIKK Tailoring

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op de website of via info@vlostudios.com.

Copyright © 2021 Vlo Studios · Theme by 17th Avenue